Pages

May 12, 2009

berangan

--
Saya nak balik Mesia.



Saya nak balik nak jadi otai
DNA

Saya nak balik nak jadi otai
tulang



p/s: Subhanallah.. I just found a striking finding today.. i wanna share this with anyone who can get access to this:

surprising discovery, well this is all Sunnatullah :p

anyone who can't, can PM me. hehe...

but honestly, it's about Malaysians; Malays, Chineses, Indians
specifically men, but obviously women are affected as well.
sorry aa skang xleh citer lg sbb ade satuuuu je lagi paper nak kene pulun so kene focus dulu (padahal focus dh distracted sbb this finding + Bobo ku cedera)

hmm i guess extremists of UMNO / MIC / MCA
may want to discover this first before it leaks to the Malaysian citizens.. hahahaa *evil laugh*


3 comments:

alya said...

beb, aku nak jadi otai DNA jugak.
kelulusan dan kemahiran: aku buat lab Wildlife Forensic, dua-dua wet lab dgn informatics work pun aku buat. lepas tu dissertation aku on metagenomics, kire latest info psl genes study (specialize in microbes) dalam genggaman laa. amacam, boleh tak ikut ko pegi site? =P

yelaa, manela tau kan..kot2 ade orang seludup gading gajah ke, bunuh orang utan ke, culik anak burung bangau ke..takpun ade kes bunuh guna bio weapon ke..kan? lol.

Rynn said...

alar! alar! last aku blaja pasal genetics kat kmb jek.. huahua~ sangat jargon ok bahasa2 anda.. sy undur diri la...~ bye

AsyAnis said...

haha don worry rynn, aku rase aku ngan dibah sanggop je wat tuisyen mende2 ni sume kt ko..ahahaha

boleh diba..ko ckp cemtu, tibe2 aku bimbang pulak klu ade pembunuh kucing bersiri, pastu kucing aku pon jadi mangsa. arrhhh tidakkk!!! aku perlukan ko!!